Sähköpyörätuolit

Shoprider UL8WFE

Erittäin kevyt, vaivattomasti kolmeen osaan purettava, helposti autoon pakattava, mukana kuljetettava sähköpyörätuoli.Täysin ympäristöystävällinen nopeasti latautuva vahva hiilikuitu pinnoitettu litiumionipolymeeri (C-LiFePO4) akku,vastaa perinteistä 12 Ah:n lyijyakun tehoa. Selkeä, helposti omaksuttava ohjattavuus ja vakaat ajo-ominaisuudet. Istuin kyynärnojineen ja jalkatuki säädettävissä.

Kysy hintaa.

Shoprider 888HD

Ulko- ja sisäliikkumiseen suunniteltu erittäin tukeva sähköpyörätuoli. Isot vetorenkaat (talvirengasmahdollisuus) ja säädettävä ”keinutuoli”-runko mahdollistavat hyvät maasto-ominaisuudet ja tehokkaan esteenylityskyvyn raskaallakin kuormalla. Akkukotelossa tilaa suuritehoisillekin akuille.

Kysy hintaa.

Shoprider 888LE

Ulko- ja sisäliikkumiseen suunniteltu tukeva ja ketterä sähköpyörätuoli isoilla vetopyörillä. Erityisen hyvä esteen ylityskyky. Voimakkaat 4-hiili moottorit mahdollistavat vaativankin kiipeämisen vaivatta. Tämä malli edustaa uuden sukupolven tekniikkaa. Varustetaan pitkäkestoisilla 2 x 12V/60 Ah lyijygeeli akuilla.
Suomalaisiin vaativiin olosuhteisiin suositeltava malli !

Kysy hintaa.

DIETZ Minko

Laadukas sähköpyörätuoli.
Tässä pyörätuolissa laatu ja käytettävyys kohtaavat. Isot vetopyörät ja riittävän kokoiset etupyörät ovat toimiva yhdistelmä huonoissakin keliolosuhteissa. Erityisesti ulkokäyttöön suunniteltu rengastus, mutta toimii hyvin myös sisällä. Kynnyksien ylityksetkin sujuvat ongelmitta. Istuimen säädöt riittävät pidemmällekin kuskille. Helposti irrotettavat tai sivuun käännettävät jalkatuet. Kunnon taksikiinnityskoukut. Lisävarusteena saatavana niskatuki ja kuvassa näkyvät lokasuojat.

Kysy saatavuutta/hintaa.

Huollettu ja takuukunnostettu

Shoprider on hyvä vaihtoehto uuden rinnalla jos pienet käytön jäljet eivät haittaa.

- Huollettu

- Uudet akut

- Lähes jokaista mallia löytyy