4-pyöräiset

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi hinnoissa voi esiintyä muutoksia.

Shoprider 888SL

Shoprider 888SL-malli on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön. Tästä mallista löytyy kaikki ominaisuudet vain pakattuna pienempiin kuoriin. Sen ajettavuus, tehokkuus sekä tukevan istuimen luoma ajonautinto soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön, mutta on mittojensa puolesta luontevasti hallittavissa myös sisäkäytössä. Kokoontaittuva ohjauspuomi ja irroitettava istuin helpottavat laitteen kuljettamista.
SH: 2500€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889SL

Voimakas moottori, helppo ajettavuus sekä tukeva istuin tekevät pitkästäkin ajomatkasta miellyttävän. Tyylikäs ja vahva rakenne. Soveltuu sisä- että vaativaan ulkokäyttöön täsmällisen nopeussäädön ansiosta. Helppo kuljettaa kokoontaittuvan ohjausaisan ja irroitettavan istuimen ansiosta.

KESTOSUOSIKKI!

SH: 2800€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889SLBF

Voimakas moottori, 15km/h nopeus sekä koko selkää tukeva istuin mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän liikkumisen. Soveltuu sisä- että vaativaan ulkokäyttöön. Helppo kuljettaa kokoontaittuvan ohjausaisan ja irroitettavan istuimen ansiosta. Pirteä tehopakkaus keskikokoluokassa.


SH: 2900€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889XL

Shoprider 889XL on erityisesti vaativaan ulkokäyttöön suunniteltu tukeva apuajoneuvo. Isot ilmakumirenkaat, oikein suunniteltu painojakauma sekä hyvä jousitus mahdollistavat käytön vaativissakin olosuhteissa. Pitkä toimintasäde, selkeät hallintalaitteet ja erityisen miellyttävät ajo-ominaisuudet laajentavat omatoimista liikkumista.

ISOJEN IHMISTEN KESTOSUOSIKKI!

SH: 3450€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889 XL 4W (neliveto)

Erityisen vaativiin maastoajo-olosuhteisiin, haastavien esteiden ylityksiin, talviolosuhteisiin ja yleensä suuren tehontarpeen ajoon suunniteltu 4WD-malli. Huomaa, että nelivetoisuus lisää kääntösädettä. Etuvedon voi kytkeä myyös pois päältä tarvittaessa. Tämä malli pohjautuu 889XL-malliin. Tässä on luotettavuudestaan tunnettu, erityisolosuhteisiin tehty ainutlaatuinen Shoprider. Värit punainen ja musta.

Kyseisiä tuotteita on saatavana vain käytettynä. Kysy hintaa.

Shoprider 9D

Istumatilaa kahdelle, hyvät kuljetustilat, pitkä ajomatka sekä selkeän helppo ja turvallinen ajaa. Tästä mallista ei kantavuus lopu kesken. Kaikki tämä löytyy 9D-mallista sekä tietysti myös muut Shoprider-malliston luotettavat ja tarkoituksenmukaiset ominaisuudet.

Kyseisiä tuotteita on saatavana vain käytettynä. Kysy hintaa.

Shoprider E900

Uusi sähköskootteri ulkokäyttöön.

Shoprider E900 on ulkokäyttöön suunniteltu iso sähköskootteri. Suuri istuin, tehokas moottori, nopeus, renkaat, hyvä jousitus, miellyttävä ohjaus ja monet muut ominaisuudet tekevät ajamisesta miellyttävää.

SH: 3900€ + toimituskulut 250€

Shoprider S1500

Suurin sähköskootteri ulkokäyttöön.

Shoprider S1500 on ulkokäyttöön suunniteltu todella iso sähköskootteri. Tehokas moottori, maksimi nopeus, isot renkaat, hyvä jousitus, miellyttävä ohjausgeometria ja monet muut ominaisuudet tekevät ajamisesta miellyttävää. Toimintamatka oikeasti jopa 70 kilometriä!

SH: 4900€ + toimituskulut 250€

Tarkemmat tekniset tiedot myyjältä. Huippulaite!

Huollettu ja takuukunnostettu

Shoprider on hyvä vaihtoehto uuden rinnalla jos pienet käytön jäljet eivät haittaa.

- Huollettu

- Uudet akut

- Lähes jokaista mallia löytyy