4-pyöräiset

Vallitsevan maailmantilanteen vuoksi hinnoissa voi esiintyä muutoksia.

Shoprider 888SL

Shoprider 888SL-malli on hinta-laatusuhteeltaan lyömätön. Tästä mallista löytyy kaikki ominaisuudet vain pakattuna pienempiin kuoriin. Sen ajettavuus, tehokkuus sekä tukevan istuimen luoma ajonautinto soveltuvat erinomaisesti ulkokäyttöön, mutta on mittojensa puolesta luontevasti hallittavissa myös sisäkäytössä. Kokoontaittuva ohjauspuomi ja irroitettava istuin helpottavat laitteen kuljettamista.
SH: 2500€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889SL

Voimakas moottori, helppo ajettavuus sekä tukeva istuin tekevät pitkästäkin ajomatkasta miellyttävän. Tyylikäs ja vahva rakenne. Soveltuu sisä- että vaativaan ulkokäyttöön täsmällisen nopeussäädön ansiosta. Helppo kuljettaa kokoontaittuvan ohjausaisan ja irroitettavan istuimen ansiosta.

KESTOSUOSIKKI!

SH: 2800€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889SLBF

Voimakas moottori, 15km/h nopeus sekä koko selkää tukeva istuin mahdollistavat tehokkaan ja miellyttävän liikkumisen. Soveltuu sisä- että vaativaan ulkokäyttöön. Helppo kuljettaa kokoontaittuvan ohjausaisan ja irroitettavan istuimen ansiosta. Pirteä tehopakkaus keskikokoluokassa.


SH: 2900€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889XL

Shoprider 889XL on erityisesti vaativaan ulkokäyttöön suunniteltu tukeva apuajoneuvo. Isot ilmakumirenkaat, oikein suunniteltu painojakauma sekä hyvä jousitus mahdollistavat käytön vaativissakin olosuhteissa. Pitkä toimintasäde, selkeät hallintalaitteet ja erityisen miellyttävät ajo-ominaisuudet laajentavat omatoimista liikkumista.

ISOJEN IHMISTEN KESTOSUOSIKKI!

SH: 3450€ + toimituskulut 250€

Shoprider 889 XL 4W (neliveto)

Erityisen vaativiin maastoajo-olosuhteisiin, haastavien esteiden ylityksiin, talviolosuhteisiin ja yleensä suuren tehontarpeen ajoon suunniteltu 4WD-malli. Huomaa, että nelivetoisuus lisää kääntösädettä. Etuvedon voi kytkeä myyös pois päältä tarvittaessa. Tämä malli pohjautuu 889XL-malliin. Tässä on luotettavuudestaan tunnettu, erityisolosuhteisiin tehty ainutlaatuinen Shoprider. Värit punainen ja musta.

Kyseistä tuotetta on saatavana vain käytettynä. Kysy saatavuus ja hinta.

Pride XL130 Victory

Laadukas sähkömopo markkinajohtajalta.

Mukavaa ajettavuutta pehmeän jousituksen ja tehokkaan moottorin ansiosta. Penkin korkeus riittävän matalalla vakaaseen kulkemiseen. Nelipyöräisyyden tukevuus. Ohjaustangosta saa hyvän otteen ja säädettävissä jokaiselle kohdalleen.

Led-valot. Tyylikäs mopo.

Lisätietoja: www.pridemobility.eu

SH: 3300€ + toimituskulut 250€

Huollettu ja takuukunnostettu

Shoprider on hyvä vaihtoehto uuden rinnalla jos pienet käytön jäljet eivät haittaa.

- Huollettu

- Uudet akut

- Lähes jokaista mallia löytyy