3-pyöräiset

Shoprider GK7-3

3-pyöräisten kevyensarjan apuväline. Parhaimmillaan sisätiloissa ja kestopäällysteillä. Helposti purettavissa osiin ilman työkaluja ja pakattavissa mukaan vaikka henkilöautoon. Erinomainen kääntyvyys, lyhyt mitoitus ja turvallinen nopeus ovat Shoprider GK7-3:n valtteja. Renkaiden ilmanpaineistakaan ei tarvitse huolehtia, kun alla on puhkeamattomat umpikumirenkaat. Värit: Punainen, hopea, sininen.

SH: 1400€ + toimituskulut 250€

Shoprider 778NR

3-pyöräisten kevyensarjan apuväline. Parhaimmillaan ahtaissa sisätiloissa, sopii pieneenkin hissiin (metriseen). Erinomainen kääntyvyys, lyhyt mitoitus ja turvallinen nopeus ovat Shoprider 778NR valtteja. Tukevan rakenteen ja ren gastuksen ansiosta palvelee vaativassakin ulkoajossa. Väri punainen.
SH: 2400€ + toimituskulut 250€

Shoprider 778S

3-pyöräinen apuajoneuvo, jossa erityisen pirteä sähkömoottori kokoluokkaansa nähden. Kevyt, ketterä ajattavuus sekä miellyttävä istuin tekevät pitkästäkin ajomatkasta nautittavan. Vahva, tukeva rakenne isoilla renkailla soveltuu hyvin ulkokäyttöön, mutta myös kääntyvyytensä ja mittojensa ansiosta sisäkäyttöön erinomainen. Kokoontaittuva ohjausaisa ja irroitettava istuin helpottavat kuljetusta. Sopii 135cm hissiin. Väri punainen.

KESTOSUOSIKKI!


SH: 2800€ + toimituskulut 250€

Shoprider 778XL

Vaativaan ulkokäyttöön suunniteltu tehokas 3-pyöräinen apuajoneuvo. Tehokas, tukeva malli mahdollistaa hyvien ajo-ominaisuuksien lisäksi ketterän liikkuvuuden ahtaissakin tiloissa. Pitkä toimintasäde, selkeät hallintalaitteet ja miellyttävät ajo-ominaisuudet mahdollistavat omatoimisen liikkumisen, asioinnin sekä harrastukset. Merkillepantavaa on vartaloa tukeva, pehmeä, laadukas istuin. Väri punainen. Toimintamatka oikeasti 45-50 kilometriä säästä riippuen.


SH: 3450€ + toimituskulut 250€

Pride Luna Victory

Mukavaa ajettavuutta pehmeän jousituksen ja tehokkaan moottorin ansiosta. Penkin korkeus riittävän matalalla vakaaseen kulkemiseen.

Toimii hyvin myös sisällä hyvän kääntyvyyden ansiosta. Ohjaustangosta saa hyvän otteen ja säädöt saa jokaiselle kohdalleen. Digitaalinen nopeus ja matkamittari. Led-valot.

Lisätietoja: www.pridemobility.eu

SH 3300€ + toimituskulut 250€

Huollettu ja takuukunnostettu

Shoprider on hyvä vaihtoehto uuden rinnalla jos pienet käytön jäljet eivät haittaa.

- Huollettu

- Uudet akut

- Lähes jokaista mallia löytyy